Header

Omdat uw privacy / identiteit in het geding zijn bij een bezoek op internet komen overheden met wet- en regelgeving. Regels omtrent het plaatsen van Cookies en het via de wet voorschrijven van de verplichting dat als er persoonlijke data verzonden wordt dat dit moet gebeuren via een beveiligde verbinding.

Om dit te realiseren moet er op uw website een SSL Certificaat geïnstalleerd worden. De beveiligde omgeving kunt u herkennen als er voor uw domeinnaam HTTPS staat in de adresbalk. De schermen binnen uw website waar vandaan informatie wordt verzonden zouden beveiligd moeten worden met een SSL Certificaat.

De variatie in SSL Certificaten is groot alsook de prijskaartjes. Voor een goede prijs kwaliteitsverhouding maak ik gebruik van de certificaten van SECTIGO.

U kunt kiezen voor een periode van 2 jaar.
Omdat het certificaat iedere keer geïnstalleerd moet worden op de webserver is de periode van 3 jaar het meest voordelig.

Er zijn 3 certificaat varianten t.w.: Domain validation, Organisation validation en Extended validation.
Het Domein validatie certificaat is de goedkoopste optie.
Als u een ander certificaat wenst stuur dan een bericht met uw wensen, u ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave.


De tarieven - Domein Validatie Certificaat -  Exclusief B.T.W. :

  • PositiveSSL (2 jaar) - € 15,00
  • Aanvragen / installeren / PositiveSSL TrustLogo op uw website - € 35,00

 
Gezien aankomende ontwikkelingen als popup meldingen dat uw website mogelijk onveilig is omdat er geen gebruik gemaakt wordt van SSL adviseer ik om de gehele website te laten draaien onder SSL.